Isnin, 2 Februari 2009

KERINDUAN TERLAMPAU

Wawawa aku rindu kat kawan2 form 6 ak lu. mcm ne ar diaorang skunk. dah lama tak contac. tahun ni dia orang STPM huhu. ak ingat lagi sebelum aku masuk uitm ak ckap kat diaorang temuduga aku berjaya n ak dpt tawaran. trus diaorang cakap jangan lah pergi. kelakar pun ada. tapi at least ak ckp ar kat diaorang. bukan macam kwn ak nama nabila ak pangil dia bie. kta orang best friend. ak knal dia dari tahun satu sampai skunk. dia skunk study kat kolej kejururawatan pasir mas. masa dia dpt interview ari tu dia diam x ckp pun. tau2 dia msg ckp dia dpt kolej jururawat under spa. best gler. kwn2 form 6 ak ni suma satu kepala dgn ak. TAmBAH2 WANDAY,SYIKIN,ETON,IMAH,JANNAH,AMAR NAN. rindu ar kenangan kita camping kat teluk senangin. untuk hilangkan kerinduan tu ak letak video kat sana. hehe. best gak main bola tampar pantai. HEHE. Berita terbaru An baru je accident. Dia ckp dia x hensem lg.



video

Ak tingin sangat tgok dia. Cuti midterm ari tu ak x dpt jupa dak2 form 6 sebab ak lik ari sabtu dimana hari yg sama kakak adnan kahwin so dia ajak ar kwn2 dia. Sedih gla. Lg 1 benda tebaru masa biella balik dari Perak k Pasir Mas dia tetingal handset dlm bus. Haha. Mak dia telefon org lain yg angkat. Menangis mak dia. Bila dah mlm baru dia perasan handset dia dah hilang. Jd trus pinjam hanset kwn dia call mak dia. Mak dia menagis teresak esak sbb takut sesuatu terjd pd dia. Benda paling penting dis call handset dia pak cik pemandu bus ckp dia simpan handset tu kat kaunter jd nati g amik. Fuhhh........ masih ada lg orang sebaik pak cik tu. Masa bie cita kat ak ak dah ketawa gla2. Dia memang careless. Hehe so pe pun ingat n sygi ar barang anda. Hehe. AKU RINDUKAN KORANG LA. FRENZZZZ 4EVER

Tiada ulasan: