Selasa, 28 April 2009

MOVIE_COMING_SOON_THAILAND


cover poster movie

Wawa 8 bintang untuk movie yang inie. Seram kot... Memalukan tgok movie nie sebab i n Anis menjerit sambil masing2 memeluk lilo... Haha... Penonton lain tgok je. Mana tak nyer hantu dia kuar secara tiba2 tau tak. Lilo rilek je tgok cite nie. Strong gla perempuan tu... I lak sampai g toilet pun leh menjerit tgok bayang2 sendiri... Betul la kan kebanyakkan cite Thai semuanya menyeramkan betul2 menyeramkan... Bagi i nie la Best Thai Horror Movie 4ever tau... Cita nie tentang seorang perempuan tua yg menculik kanak2 kemudian cungkil bijik mata diaorang. Perempuan tua nie nama dia CHABA. Si Chaba nie kehilangan anak2 dia dakam kebakaran rumah. Cite nie kebanyakan nyer belaku dalam wayang sebab dalam movie nie cite nie tajuk nyer revenge of spirit. Cirte nie x release kat pawagam tapi dua orang pekerja nie tgok movie nie untuk wat salinan cetak rompak tapi lain jadinya kerana sape yg tgok je waktu Chaba kene gantung hantu nie akan bunuh dia dgn mengorek bijik mata diaorang.... tapikan si Chaba nie x mati dia ada kat umah sakit jiwa... Jadi siapakah yang menjadi hantu Chaba n kenapa dia membunuh mereka yg menonton cerita tersebut? pikir la ek. Malas lak nak cite semua x besh nanti korang x tgok n x melalak macam i n anis... n x cool macam lilo... haha. Gla kot oerempuan nie langsung x takut. Sound effect dia memang besh n letop, n dia nye scene x byk flash back jd mudah untuk memahaminya. Jadi tontonlah dgn kawan2 yg ramai kalau leh satu kelas k. Haha.....

cover 2


Heroin movie nie


Hero movie nie yg gagah berani


Hero tgah nonton movie

2 ulasan:

Cik Miera choci! berkata...

nak tgk!
nak tgk!
nak tgk!
sumpah aku nak tgk!
tade org nak teman ;(

pijjie_masscom_uitm_melaka08 berkata...

hahaha rugi kalau x tgok.
besh gla kot
menakutkan
penuh dgn suspen
menyeramkan