Selasa, 5 Mei 2009

DUA LAGI SEBELUM PENGHABISAN.

Alhamdulillah lagi dua paper je lagi nie. Pas nie leh la rilek n cuti dua bulan. Muktamad yg i x kan keje cuti nie la. Malas asenye. nak rehatkan badan dan minda. Kalau leh i nak tolong parents i kat umah. Windu gle nak memasak n mengemas umah sambil bukak home theater kuat2. Yang penting lagu SITI NUR HALIZA ok. Mampu gitu kan... Cepat la cikit waktu berlalu x tahan rasanya.

KHAMIS
07.05.2009
LIB101(Sociology)
2.15PM-5.15PM
DEWAN BENDAHARA


AHAD
10.05.2009
CSC114
2.15PM-4.15PM
DEWAN BENDAHARA

Tapikan pagi khamis kene g Hospital dulu amik ubat. Bekalan ubat dah habis nanti x pasal-pasal kejung kat dewan. Hahaha. Hari ahad petang terus je balik naik bus dari Uitm ke Puduraya then amik bas ke Seri Iskandar pulak. Alond trip mesti memenatkan. Macam biasa la pukul 2pagi sapai la k umah along. Sabar tau fizi sabar tu separuh dari iman lagi bape ari je nak habis kan. Amin. Selamat tinggal la kehidupan part one selepas ahad. Hahahahaha

3 ulasan:

d2 berkata...

All the best for you!!
Sociology = A
CSC = A

Bolehnyer...
Wah..dah nak naik part 2...
Balik kampung!!
Seronoknya...

(Dato' Siti menang album terbaik AIM!!)

hAfiZ berkata...

..wah, kt bilik kt hostel tu xmo kmas lak wkwkwk..
..sblum si pandir tu balik, better suh dia kmas kn bilik tu gak, sem ni dia langsung xkmas kn bilik..

pijjie_masscom_uitm_melaka08 berkata...

thanks dy. A tu x kot. huhu. x sabar nak lik kg.

bocet ko tau pandir balik blik bersepah dia packing barang dia mana yg x pakai besepah kot. gram gla