Sabtu, 16 Mei 2009

SEMUANYA TENTANG KEGEMBIRAAN DAN KESEDIHAN

Sebenarnya i malas nak update blog sebab busy sangat balik nie. X keje pun tetap busy. Banyak pembaharuan yg dapat i lihat di Seri Iskandar skunk nie. Tebaru kwn i dapat jiran baru yg letop. Tapi skunk nie i dalam mood Gembira x terhingga kerana byk peristiwa manis berlaku. Hazel lagi besh dapat kenal dgn kwn baru pensyarah utp kot. Memang hebat dia nie. Bukan nak bangga diri kebanyakan kwn2 kami semuanya bekerjaya n kerja tinggi2 jadi sebab tu lah kami kena blaja besungguh sungguh. Diaorang byk gak bagi nasihat kpd kami. Thanks u alzzzz. Em... x da pe pun kesedihan setakat nie cuma smalam kuar epoh dgn kwn yg baru i kenal melalui chat. Kuar g makan n sembang2 pas tu lik. Geram kot g epoh semata mata untuk itu je. Malas nak cakap baik i duk lepak umah je lagi besh. My dad lak g k.l hari nie baru lik ok. Mula2 nak ikot la dia g tapi bla pikir jemu la pulak. Skunk nbie tgah windu kat Zainal, Anis, Najmi, Faris, Sahair, Lilo, Keyla, Farah, Martiza, n x lupa Aishah prebet kesayangan fizie. Nie x sabar nak g kelantan cuti sekolah nie nak jupa dia. Kepada semua classmate i n yg knal i miss u alz.... Hepi always

6 ulasan:

Anysz Sengalnerdz berkata...

hahaha rndu ko gak!
hei bile ko hav a good time kt umah ;)

Anysz Sengalnerdz berkata...

haha ko g kelantan pegila~~
aku nk g sabah! hahaha

pijjie_masscom_uitm_melaka08 berkata...

wei x sabar nie hope kita tepilih g sabah hahaha
tq windu nak hang out
kat sini ok jer

HaMz berkata...

me???? :((

pijjie_masscom_uitm_melaka08 berkata...

ala2 ye la agi pun miss gak kat hamz, zul, betik, nel,dean,naz
jgn marah ok
nati x hensem
hamz jg diri leklok

Cik Miera choci! berkata...

finee.
tak rindu aku la kann.
aku jek la yang rindu2 kat kauu.
oke.
takpe2 ;(