Rabu, 13 Mei 2009

PENCABULAN KEATAS KU

Tidak boleh dilupakn apabila petang semalam I n Hazel naik moto untuk mencemar duli kekawasan kg halaman kami. Maklumla kn dah 5 bulan 2 ratu nie menghilangkan diri jadi mesti memberitahu kepada kg yg kami sudah pulang. Memang ala2 orang kg kat kedai kopi tgok kami lalu ala2 tgok hantu kami. Yela kan dulu kami ada mcm2 diumpat. Kami truskan berjalan dari kg ke kg tba2 kat tgah jalan senior i masa sekolah menengah dulu ada kat depan 3 orang, tunggang 2 buah moto ok. Kami pun potong la diorang tba2 diorang kejar. Kami pun ala2 memecut macam minah rempit ops nyah rempit la. Hahhaha. Diorang kejar lagi jd kami mengalah tapi diorang follow dekat2 kacau kami sambil pegang bontot i. Kiri kanan ok. F**k, d**n, s**t. Tu la tg tekeluar. Hazel x kene sebab dia kat depan. Lagi i ckp jgn lagi diaorang wat. I bengang i jerit suara pondan kepit gla2 semua orang kg kat tepi jalan tgok. Tgok jeh kan tolong. Tapi budak2 nie trus meraba i lagi. Wawawa kejam kesucian i dicabul. Dah la muka macam tongkang pecah n perogol indon besiri. Kalau letop leh diterima. Menakutkan. Mungkin diaorang rindu pd kami. Hahaha maklumla adik2 yg tgal kat sini x cantik. Hahaha. Tapi serius kot ngeri gla. I x penah dicabul sebegini. Mna nak letak muka mesti dak kg ckp i dicabul n x suci. Hampeh Hanjeng punya jantan. X ada pompuan yg nak cari i n hazel. sowi i str8 ok. Jgn laha i ok. hahahaha

8 ulasan:

Anysz berkata...

hahahahahaha sure blk kengkang!

pijjie_masscom_uitm_melaka08 berkata...

hampeh ko adik
x da maknanya i kengkang ok
str8 lagi jalan

Anysz Sengalnerdz berkata...

str8 to da hell!!! hahaha

hAfiZ berkata...

..wkwkwk, wat lawak dak yg raba hg tu, bek dorng raba awek baru ada feel..
..ha aku tau nape tu jd kt hg sbb hg kan tulah dari aku la tu..dpt free call time b'day x call aku ek..
..ni mst call abg mujiz tersyang tu ye wkwkwk..

pijjie_masscom_uitm_melaka08 berkata...

motif la agi nak call mujis
uwek
ye k x da call
sowi ramai sgat
lagipun kan cet kwn2 aku yg pijam n guna
jgn mare

pijjie_masscom_uitm_melaka08 berkata...

motif anis laha i habisa habisan
of course im str8
but str8 to the heaven
hahaha

Yot berkata...

aduiii cian dear hehe - weiii tke cre tau d kg tu, jan kna kcau lg :P

pijjie_masscom_uitm_melaka08 berkata...

thanks yot
biasa la diaorang rindukan i
haha
i pun takot gak nak kuar